O našoj ESTA obradi izuzeća od vize

Saznajte više o nama i našim ESTA uslugama izuzeća od vize

Svjetski lider u obradi ESTA viza

Mi smo tvrtka za pomoć i obradu zahtjeva za vizu koja ima za cilj pružiti pojedincima bolju razinu usluge i iskustva od veleposlanstava. Poslujemo od 2011. godine i istaknuli smo se težnjom za pružanjem najvećeg zadovoljstva kupaca. Proces podnošenja zahtjeva za vizu činimo brzim, lakim i sigurnim.

Djelujemo u skladu s međunarodnim propisima Standard Payment Card Industry – Data Security Standard (PCI-DSS) koji su uspostavile glavne kreditne tvrtke za zaštitu osobnih podataka svojih klijenata.

Naše smo usluge tijekom godina razvili u online usluge izdavanja viza. Razumijemo zbunjenost, frustraciju i vrijeme vezano uz proces podnošenja zahtjeva za vizu i pružamo brze, prijateljske, stručne savjete i pomoć za vizu.

Naš pogled

Nudimo ekonomične i pojednostavljene usluge izdavanja viza za pojedince i tvrtke koji nemaju vremena ili resursa sami podnijeti zahtjev. Naša usluga uklanja zbrku i frustraciju iz procesa podnošenja zahtjeva za izuzeće od vize.

Naše prednosti

Čak i Virgin Atlantic i druge velike putničke tvrtke predlažu korištenje kvalitetnih trećih strana za podnošenje zahtjeva za ESTA autorizacije. Nakon što ste pogledali prednosti korištenja nas, možete vidjeti da smo visokokvalitetna i vrhunska alternativa:

  1. 24.7 Pomoć pri aplikaciji – Razgovarajte / razgovarajte s čovjekom, a ne beskorisnom telefonskom sekretaricom
  2. Pregled prijave prije podnošenja – Dobijte pojašnjenje pitanja i izbjegnite uobičajene pogreške koje dovode do trenutačnog odbijanja
  3. Besplatno ponovno slanje u slučaju pogreške ili gubitka – Pogriješili ste? Trebate nešto promijeniti? Opusti se, sredit ćemo to
  4. Povrat novca – u slučajevima kada su prijave odbijene
  5. Traženje doživotnog izuzeća od vize – Nikada nemojte izgubiti još jedno ESTA izuzeće od vize. Vodimo evidenciju vaše ESTA valjanosti tijekom dvogodišnjeg razdoblja
  6. Podsjetnici o promjenama statusa u vezi s vašom prijavom – Budite u tijeku s promjenama u vezi s vašom prijavom
  7. PDF potvrda poslana e-poštom – Primite PDF kopiju ESTA Visa Waiver spremnu za ispis na svoju e-poštu

Naše pogodnosti i cijene objavljene su na našoj web stranici i mnogi kupci cijene ono za što plaćaju dodatno. Kao dio naše sveobuhvatne usluge, izdajemo 'službene ESTA' i stoga koristimo akronim u našem brendiranju. Postoje i drugi dobavljači trećih strana koji naplaćuju nečuvene cijene i ne pružaju legitimnu uslugu niti zapravo izdaju prave ESTA-e. Također možete pročitati više o našem sažetku pogodnosti i usluga .