Odredbe i uvjeti

U nastavku pronađite uvjete i odredbe tvrtke sweet startup ltd, koji su regulirani zakonima Ujedinjenog Kraljevstva.

Tvrtka će obraditi prijavu prema zahtjevima i zahtjevima klijenta te neće biti odgovorna za netočne podatke. Tvrtka će učiniti sve da dobije ispravnu vizu u navedenom vremenskom roku. Međutim, tvrtka neće biti odgovorna za sljedeće što se dogodi u veleposlanstvu; Odbijanje izdavanja vize, Odbijanje prihvaćanja zahtjeva, Izdavanje neispravne vize, Kašnjenje u obradi vize.

Ako je tvrtka uzrokovala bilo što od navedenog pogreškom ili propustom, tada je odgovornost tvrtke strogo ograničena na trošak zamjenske vize ili povrat svih plaćenih pristojbi i tvrtka ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za posljedične gubitke, kao što su, ali ne ograničeno na: izgubljenu dobit/prihod, izgubljene cijene zrakoplovnih karata.

Pravo na otkazivanje

Nakon što nam podnesete svoju prijavu online ili putem telefona, pretpostavlja se da ste pristali da možemo odmah započeti obradu vaše prijave i pružiti našu uslugu, a pristajanjem na ove uvjete i odredbe, stoga dajete svoje izričiti pristanak da se to dogodi. Kao rezultat toga, nećete imati nikakvo pravo na otkazivanje prema Uredbama o potrošačkim ugovorima (informacije, otkazivanje i dodatne naknade) iz 2013. To je zato što, prema Uredbi 36(1)(a) i 37(1)(a), gubite vaše pravo na otkazivanje ako se slažete da možemo početi pružati usluge unutar razdoblja otkazivanja.

Vlasništvo

Ova web stranica SLUZBENA-ESTA.HR u vlasništvu je i kojom upravlja sweet startup ltd. Ako se ne slažete s ovim uvjetima korištenja i ne prihvaćate ih, molimo vas da ne pristupate i ne koristite ovu stranicu.

Ograničenja korištenja

Ne smijete koristiti ovu stranicu ili usluge koje se na njoj ili putem nje nude za osobnu korist i ne smijete prodavati ili pružati bilo kojoj trećoj strani, ili na bilo koji drugi način profitirati od bilo koje dostupne usluge ili informacije (niti bilo kakve njihove izmjene, prilagodbe ili analize) na ili putem ove stranice.

Sigurnost

Zadržavamo pravo da s vremena na vrijeme: (a) promijenimo i/ili uvedemo nove i/ili dodatne sigurnosne mjere bez prethodne najave; (b) privremeno povući i/ili ograničiti dostupnost ove stranice bilo kojoj osobi(ama); i (c) učiniti sve što smatramo potrebnim za očuvanje sigurnosti i integriteta ove stranice i informacija koje se nalaze u bazama podataka ove stranice.

Točnost i sadržaj stranice

Koristimo razumnu vještinu i brigu pri prikupljanju informacija dostupnih na i putem ove stranice. Međutim, određene podatke može sakupiti i/ili nam dostaviti treća strana koja nije članica naše mreže. SLUZBENA-ESTA.HR ne prihvaća odgovornost za točnost bilo koje informacije dobivene od bilo koje treće strane. Nadalje, pogreške i propusti u informacijama dostupnim na i putem ove stranice mogu se pojaviti zbog brojnih čimbenika koji su svojstveni svakom sustavu povezanom s internetom i koji nisu pod našom razumnom kontrolom. Na primjer, na informacije mogu utjecati pogreška stroja, softvera ili operatera ili kvarovi u vezi s prijenosom podataka. S obzirom na to, informacije se daju "kakve jesu" i uvijek biste trebali pokušati provjeriti točnost bilo koje informacije dobivene s ove stranice prije nego što se oslonite na nju.
Ovo je dinamično mjesto i kao rezultat toga, sadržaj i izgled i dojam mogu se promijeniti s vremena na vrijeme bez prethodne najave.

Ograničena licenca i vlasništvo

Dodijeljena vam je ograničena licenca za preuzimanje materijala sadržanih na ovoj stranici na osobno računalo i za ispis tiskane kopije takvih materijala, isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uvjetom da su sva upozorenja o autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim vlasničkim pravima ostaju netaknuti.
Osim ako je izričito i izričito dopušteno u ovim uvjetima korištenja, svako prevođenje, ponovni prijenos, distribucija ili druga uporaba materijala sadržanih na ovoj stranici iu njenim bazama podataka na bilo kojoj drugoj internet stranici ili drugim medijima strogo je zabranjena. Također vam je zabranjeno: (a) uokviriti ovu stranicu ili bilo koji njezin dio na bilo kojoj drugoj stranici; ili (b) zrcaljenje ove stranice na drugom poslužitelju; ili (c) korištenje tehnologije automatskog snimanja zaslona ili skrapinga zaslona za dobivanje informacija bilo koje vrste s ove stranice.
Dodjela ove ograničene licence uvjetovana je vašim suglasjem i poštivanjem svih ovih uvjeta korištenja.
Softver (ako postoji) koji je dostupan za preuzimanje s ove stranice je u našem vlasništvu ili nam je licenciran. Takav softver smijete koristiti samo u skladu s licencom krajnjeg korisnika koja je priložena uz taj softver ili, ako takva licenca ne postoji; dobivate neisključivu, neprenosivu licencu za korištenje navedenog softvera za korištenje ove stranice u skladu s ovim uvjetima korištenja.
Sva autorska prava i sva druga prava intelektualnog vlasništva i vlasnička prava bilo koje vrste koja se na bilo koji način odnose na ovu stranicu (uključujući, ali ne ograničavajući se na ona koja se odnose na njezin sadržaj, brendiranje i usluge, softver i sve druge materijale koji su dostupni na i putem nje ) koji vam nisu dodijeljeni u skladu s ovim uvjetima korištenja ovime su izričito rezervirani za SLUZBENA-ESTA.HR ili, u slučaju bilo kojih drugih robnih marki, imena i logotipa prikazanih na ovoj stranici, za njihove odgovarajuće vlasnike.

Vaš pristanak

Korištenjem ove stranice pristajete na SLUZBENA-ESTA.HR, obradu i prijenos (unutar i izvan EGP-a) korisničkih podataka kako bismo vam mogli pružiti ovu uslugu i omogućiti vam korištenje stranice i primanje ESTA-e.

Politika dostave

Naša Pravila dostave postavljena su da vama, kupcu, objasnimo kako pružamo uslugu obrade ponuđenu na našoj web stranici.

1- SLUZBENA-ESTA.HR je privatna agencija za obradu podataka ESTA aplikacija treće strane i nije ni na koji način povezana s Vladom Sjedinjenih Američkih Država.

2- Pružene usluge:

 • ESTA Visa Waiver zahtjev za unos i obradu podataka.
 • Obrada istog dana i ažuriranje statusa .
 • Dostava potvrde o autorizaciji putovanja e-poštom
 • Ažuriranje podataka o aplikaciji i provjera statusa 2 godine od primitka ESTA autorizacije .
 • 24/7 ESTA e-mail i telefonska korisnička podrška.

3- SLUZBENA-ESTA.HR ne jamči da će zahtjevi biti prihvaćeni, mi samo obrađujemo podatke klijentovih zahtjeva i integriramo se u ESTA CBP sustav.

4- Kupac je odgovoran za pružanje valjanih i točnih podataka o zahtjevu, SLUZBENA-ESTA.HR nije odgovoran za odbijene zahtjeve zbog nevažećih ili netočnih podataka koje je korisnik dostavio.

5- Nakon slanja podataka o prijavi, SLUZBENA-ESTA.HR će imati 24 sata za obradu prijave i ažuriranje statusa za kupca. Ne prihvaćaju se nikakvi zahtjevi za uslugu za dokumente potvrde odobrenja putovanja koji nisu isporučeni prije isteka 24 sata nakon što je korisnik dostavio informacije. Kupac ima pravo tražiti ako nije primio potvrdni dokument ili ažuriranje statusa nakon 24 sata.

6- CBP može staviti aplikacije na čekanje iz više razloga, u tim će slučajevima predstavnik korisničke službe kontaktirati kupca kako bi koordinirao moguće rješenje. Isti slučaj ako je prijava odbijena.

7- Ovdje pružene usluge odnose se na podnošenje ESTA zahtjeva. Trošak obrade zahtjeva uključuje sve naknade za usluge (do $77), koje ovise o lokaciji podnositelja zahtjeva. Nismo povezani s vladom ili veleposlanstvom SAD-a. Naknada za obradu uključuje 21 $ koje dugujete vladi SAD-a za izdavanje vaše ESTA. Možete se prijaviti izravno putem https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ . Kupnjom naših usluga kupac pristaje platiti naknadu za uslugu unosa podataka i naknadu za pomoć koja uključuje obaveznu naknadu od 21 $ koju plaća SLUZBENA-ESTA.HR u njegovo/njezino ime Carinskoj i graničnoj službi i američkoj vladi za naknadu za sustav ESTA.

8- Kupac također daje izričito ovlaštenje da dopusti SLUZBENA-ESTA.HR upravljati njegovim/njezinim podacima o prijavi i prijaviti se u njegovo/njezino ime na CBP ESTA sustav. U skladu s našom politikom privatnosti i izjavom o privatnosti CBP-a na: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

9- Korisnik potvrđuje da ima pravo i zakonsku ovlast za plaćanje poslanom kreditnom ili debitnom karticom. SLUZBENA-ESTA.HR će naplatiti dostavljenu kreditnu karticu jednu ukupnu naknadu i neće biti odgovoran za bilo kakvo nezakonito korištenje podataka o kreditu koje je dostavio korisnik.

Nakon što se završi naša usluga obrade istog dana, što uključuje vikende i praznike, proizvod ćemo vam isporučiti samo e-poštom.

Toplo vam preporučamo da dodate našu adresu e-pošte narudžbe@SLUZBENA-ESTA.HR na svoju bijelu listu kako biste bili sigurni da naša adresa e-pošte neće biti odbijena zbog prepune pristigle pošte.

PDF datoteke mogu se čitati pomoću programa Adobe Reader koji je besplatan za preuzimanje

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom dostave, obratite nam se e-poštom (support@SLUZBENA-ESTA.HR). Odgovorit ćemo u roku od 24 sata.

Naša usluga obrade smatra se isporučenom vama kada je dostavljena putem e-pošte. Preporučujemo da uzmete ispisani primjerak odobrenja putovanja jer će neki zračni prijevoznici možda htjeti vidjeti njegovu kopiju prilikom prijave.

Odricanje od odgovornosti i ograničenje odgovornosti

(a) Osim kako je navedeno u ovim uvjetima korištenja, ova stranica, njezin sadržaj i bilo koja upotreba koju odaberete da ćete je učiniti, dostupni su i dopušteni bez ikakvih izjava ili jamstava bilo koje vrste, izričitih ili podrazumijevanih, i odričemo se svih takvih izjava i jamstava u mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom. Ne jamčimo da su informacije sadržane na ovoj stranici ili kojima se putem nje pristupa adekvatne, potpune, točne ili ažurne, niti jamčimo da će stranica (ili bilo koji njezin dio) uvijek biti dostupna, potpuno funkcionalna ili bez greške i virusi. Sukladno tome, suglasni ste da će jedini pravni lijek koji vam je dostupan za kršenje ovih uvjeta korištenja biti naše kršenje ugovora prema ovim uvjetima korištenja.
(b) U skladu s stavkom (d) u nastavku, ali inače u onoj mjeri u kojoj je dopušteno zakonom, isključujemo i nismo odgovorni za sve gubitke, štetu(e) i odgovornost (bez obzira jesu li uzrokovane našim nemarom ili ne) za sve izgubljeno vrijeme, sav gubitak/oštećenje podataka, sav gubitak profita, prilika i dobre volje te sav neizravni, posljedični i kazneni gubitak ili šteta(e) koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove stranice i/ili informacija na njoj ili bilo koje usluge osigurano kroz njega, kako god nastalo, bilo ugovorom, deliktom (uključujući nemar), statutom ili na drugi način, čak i ako je bilo razumno predvidljivo ili smo bili upoznati s mogućnošću takvog gubitka/štete/odgovornosti.
(c) Podložno paragrafu (d) u nastavku, ali inače u onoj mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom, naša ukupna ukupna odgovornost prema ovome u odnosu na izravni gubitak i štetu i druga izravna odgovornost, kako god nastala, bilo u ugovoru, deliktu (uključujući nemar), statutom ili na neki drugi način bit će ograničen po zahtjevu ili nizu povezanih zahtjeva, na £100.
(d) Ništa u ovim uvjetima korištenja ne ograničava našu odgovornost za:
(i) gubitak ili štetu zbog smrti ili osobne ozljede uzrokovane našim nemarom; ili
(ii) za bilo kakvo lažno predstavljanje koje smo napravili mi ili oni pod našom kontrolom.
(e) Ako ovu stranicu koristite kao potrošač, ništa u ovim uvjetima korištenja neće ni na koji način ograničiti vaša zakonska prava.

Politika povrata novca

Ako carinska i granična zaštita (CBP) odbije vašu prijavu sa statusom "Putovanje nije odobreno", vratit ćemo naknadu za uslugu obrade koja nam je plaćena kao dio našeg jamstva povrata novca sve dok podnesete zahtjev za povrat putem elektronička pošta. U povremenim slučajevima kada vlada Sjedinjenih Američkih Država opozove odobrenje vaše ESTA autorizacije, ne možemo izdati povrat novca i preporučujemo da potvrdite svoju ESTA autorizaciju prije prijave ili rezervacije leta za Sjedinjene Države. Budući da smo privatna tvrtka i nismo povezani s državnim tijelima, naglašavamo da odluke o ulasku u Sjedinjene Države donose isključivo Carinska i granična zaštita.

Ako vaša prijava nije odbijena, ali ipak želite zatražiti povrat novca iz drugog razloga, kontaktirajte nas. Uzimamo u obzir iznimne okolnosti ako se dogodi nešto što je izvan vaše kontrole i razmotrit ćemo povrat novca od slučaja do slučaja. Za više informacija pošaljite e-poruku na support@official-esta.com .

Naš povrat naknade za uslugu pokriva naknade koje nam se izravno plaćaju za obradu vaše prijave, a nažalost ne pokriva naknade trećih strana koje biste mogli imati, kao što su naknade za kreditnu/debitnu karticu ili naknade drugih strana uključenih u obradu vaše uplate.

Povrati su uvijek u valuti USD. Devizni tečaj određuje tvrtka koja vam je izdala kreditnu/debitnu karticu. Nažalost, ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve razlike u iznosima povrata temeljene na fluktuacijama tečaja ili naknadama za razmjenu koje naplaćuje vaš davatelj kartice.

Svi obrađeni povrati bit će doznačeni na karticu korištenu za izvornu kupnju. Ovo je radi zaštite vaše sigurnosti i sprječavanja krađe, gubitka ili prijevare. Kako biste od nas zatražili povrat novca, kontaktirajte nas putem e-pošte sa sljedećim podacima:

 • Puno ime;
 • Razlog za traženje povrata novca;
 • Adresa e-pošte povezana s izvornom kupnjom;
 • Zadnje četiri (4) znamenke kreditne kartice korištene za kupnju.

Knjižit ćemo vaš povrat na račun vaše debitne/kreditne kartice u roku od 24 sata, a nakon što vaša banka prihvati povrat, vidjet ćete povrat na svom izvodu u roku od 3-5 radnih dana.

Ako vaš razlog za traženje povrata nije naveden ovdje ili ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s povratom, kontaktirajte nas.

Odvojivost

Ako se jedna ili više odredbi ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku utvrdi nevaljanim od strane suda, tribunala ili drugog foruma s nadležnom jurisdikcijom ili ih na drugi način učini neprovedivim, ta odluka neće poništiti ili poništiti ostatak ovih uvjeta koristiti. Ovi uvjeti korištenja smatrat će se izmijenjenima mijenjanjem ili odvajanjem takvih odredbi prema potrebi kako bi bile valjane, zakonite i provedive uz očuvanje njihove namjere, ili ako to nije moguće, zamjenom druge odredbe koja je važeća, zakonska i provediva koja materijalno daje učinak na njihovu namjeru. Bilo koja nevažeća ili neprovediva odredba ili odredbe odvojit će se od ovih uvjeta korištenja tako da to ne utječe na valjanost ili provedivost njihovih preostalih odredbi ili valjanost predmetne odredbe(a) u bilo kojoj drugoj jurisdikciji.

Cijeli dogovor

Ovi uvjeti korištenja zamjenjuju sve prethodne ugovore, dogovore i izjave (osim onih za koje odgovornost nije isključena) između nas u vezi s vašim korištenjem ove stranice i čine cjelokupni ugovor između nas koji se odnosi na isto.

Promjena Uvjeta korištenja

Možemo izmijeniti, prilagoditi ili na neki drugi način promijeniti ove uvjete korištenja s vremena na vrijeme (iz sigurnosnih, pravnih ili regulatornih razloga, ili kako bi odražavali ažuriranja ili promjene usluga ili funkcionalnosti stranice) bez prethodne obavijesti. Vaše daljnje korištenje ove stranice predstavljat će prihvaćanje tih izmijenjenih uvjeta korištenja i trebali biste ih pregledati prije bilo kakvog daljnjeg korištenja ove stranice.

O nama

Ovu vam stranicu stavlja na raspolaganje sweet startup ltd (PDV 159 9379 43) i ©SLUZBENA-ESTA.HR, 37 Warren Street, London, Engleska, W1T 6AD. Sva prava pridržana.
Naše normalno radno vrijeme je od 09:00 do 18:00 radnim danom isključujući državne praznike.
Možete nas kontaktirati tako što ćete nam pisati na gornju adresu ili koristiti opciju 'kontaktirajte nas' na ovoj stranici.

Razno

Ovi uvjeti korištenja ne predstavljaju niti se smatraju partnerstvom, zajedničkim pothvatom ili ugovorom o radu između vas i nas.
Ne smijete dodijeliti, podlicencirati, podugovarati ili na drugi način prenijeti ili trgovati bilo kojim svojim pravima ili obvezama prema ovim uvjetima korištenja bez našeg prethodnog pisanog pristanka.
Naslovi u ovim uvjetima korištenja služe samo radi praktičnosti i ne uzimaju se u obzir pri tumačenju ovih uvjeta korištenja.

Raskid

Zadržavamo pravo da odmah i bez prethodne najave blokiramo vaš pristup ovoj stranici ako, u dobroj vjeri, smatramo da se niste pridržavali bilo kojeg od ovih uvjeta korištenja.

Prava trećih strana

Nitko osim vas i nas neće imati nikakva prava prema Zakonu o ugovorima (prava trećih strana) iz 1999. provoditi bilo koji uvjet ovih uvjeta korištenja, bez obzira na to je li ta osoba ili subjekt identificiran imenom, kao član klase ili kao odgovor na određeni opis. Radi izbjegavanja sumnje, ništa u ovoj klauzuli neće utjecati na prava bilo kojeg dopuštenog opunomoćenika ili primatelja.

Mjerodavno pravo

Korištenje ove stranice i usluge regulirano je engleskim pravom, a vi neopozivo pristajete na podnošenje bilo kakvog zahtjeva ili spora koji nastane u vezi s, izvan ili u vezi s ovom stranicom (i bilo kakvom upotrebom nje ili usluge i/ili ili mogućnosti koje se kroz njega nude) u neisključivu nadležnost engleskih sudova.

Putovnica i viza

Za ove informacije morate se obratiti relevantnom veleposlanstvu ili konzulatu. Zahtjevi se mogu promijeniti i trebali biste provjeriti ažuriranu poziciju na vrijeme prije polaska. Nažalost, ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost ako vam bude odbijen ulazak na let ili u bilo koju zemlju jer niste ponijeli ispravnu putovnicu, vizu ili druge dokumente koje zahtijeva bilo koja zrakoplovna tvrtka, tijelo ili država. Zdravlje: Preporuke o cijepljenju za putovanje mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku i trebali biste se posavjetovati sa svojim liječnikom o trenutnim preporukama prije polaska. Zdravstveni zahtjevi za vaše odredište za odmor navedeni su u letku Ministarstva zdravlja pod nazivom "Putnički vodič kroz zdravlje" (T4). Vaša je odgovornost osigurati da dobijete sve preporučene lijekove i slijediti sve medicinske savjete u vezi s vašim putovanjem.
Korisnikovo korištenje web-mjesta i/ili ponuđene usluge temelji se na strogom razumijevanju da web-mjesto i/ili ponuđena usluga nisu uključeni u davanje savjeta i da se na njih ne treba oslanjati prilikom donošenja bilo kakve povezane odluke o putovanju ili druge odluke. Informacije sadržane na web-mjestu i/ili ponuđenoj usluzi pružaju se bez izričitih ili implicitnih jamstava koja se odnose na točnost, prikladnost za svrhu, kompatibilnost ili sigurnost bilo koje komponente web-mjesta i/ili ponuđene usluge. Tvrtka ne jamči neprekinutu dostupnost web stranice i/ili ponuđene usluge niti da će bilo koja izjava ili izjava sadržana na web stranici biti bez pogrešaka.


Politika privatnosti

Ova se obavijest o privatnosti odnosi isključivo na podatke koje prikuplja SLUZBENA-ESTA.HR. Obavijestit će vas o sljedećem:

 • Koji se osobni podaci prikupljaju od vas putem web stranice, kako se koriste i s kim se mogu dijeliti.
 • Koji izbori su vam dostupni u vezi s korištenjem vaših podataka.
 • Sigurnosne procedure za zaštitu od zlouporabe vaših podataka.
 • Kako možete ispraviti sve netočnosti u informacijama.

Prikupljanje, korištenje i dijeljenje informacija

Mi smo isključivi vlasnici podataka prikupljenih na ovoj stranici. Imamo pristup/prikupljamo samo podatke koje nam dobrovoljno date putem e-pošte ili drugog izravnog kontakta s vama. Ove podatke nećemo nikome prodati niti iznajmiti. Koristit ćemo vaše podatke kako bismo vam odgovorili u vezi s razlogom zbog kojeg ste nas kontaktirali. Nećemo dijeliti vaše podatke s bilo kojom trećom stranom izvan naše organizacije, osim ako je potrebno ispuniti vaš zahtjev, npr. za slanje narudžbe e-poštom ili obradu plaćanja.

Vaš pristup informacijama i kontrola nad njima

U bilo kojem trenutku možete odustati od svih naših budućih kontakata. U bilo kojem trenutku možete učiniti sljedeće tako da nas kontaktirate putem adrese e-pošte navedene na našoj web stranici:

 • Pogledajte koje podatke imamo o vama, ako ih ima.
 • Promijenite/ispravite sve podatke koje imamo o vama.
 • Neka izbrišemo sve podatke koje imamo o vama.
 • Izrazite bilo kakvu zabrinutost u vezi s našom upotrebom vaših podataka.

Sigurnost

Poduzimamo mjere opreza kako bismo zaštitili vaše podatke. Kada pošaljete osjetljive podatke putem web stranice, vaši su podaci zaštićeni i online i offline. Gdje god prikupljamo osjetljive podatke (kao što su podaci o kreditnoj kartici), ti se podaci šifriraju i šalju nam se na siguran način. To možete provjeriti traženjem zatvorene ikone lokota na dnu vašeg web preglednika ili traženjem “https” na početku adrese web stranice. Iako koristimo enkripciju za zaštitu osjetljivih informacija koje se prenose online, vaše podatke štitimo i izvan mreže. Samo zaposlenici kojima su informacije potrebne za obavljanje određenog posla (na primjer, naplata ili služba za korisnike) imaju pristup osobnim podacima. Računala/poslužitelji na kojima pohranjujemo osobne podatke čuvaju se u sigurnom okruženju.

Narudžbe

Od vas tražimo obvezne podatke kako bismo dovršili svoju narudžbu u skladu s našim Uvjetima i odredbama. Ove informacije se ne koriste u marketinške svrhe. Da biste nam predali narudžbu, morate dati osobne, kontaktne, putne i biometrijske podatke (kao što su vaše puno ime, datum rođenja, adresa, adresa e-pošte, podaci o putovnici, plan puta itd.), kao i financijske podatke (kao kao broj vaše kreditne kartice, datum isteka itd.). Ako budemo imali problema s obradom narudžbe, koristit ćemo vaše podatke za kontakt kako bismo stupili u kontakt s vama.

Kolačići

Kolačići su tekstualne datoteke smještene na vaše računalo za prikupljanje standardnih podataka internetskog dnevnika i informacija o ponašanju posjetitelja. Ove se informacije koriste za praćenje korištenja web stranice posjetitelja i za sastavljanje statističkih izvješća o aktivnostima na web stranici. Korištenje kolačića nije povezano s bilo kakvim osobnim podacima na našoj stranici. Ova stranica koristi dvije vrste kolačića; analitički kolačići i kolačići stranice. Kolačići stranice su bitni za obradu vaše narudžbe i korištenje web stranice. Možete isključiti analitičke kolačiće tako da posjetite sljedeću poveznicu:

Ostale web stranice

Koristimo tvrtku za obradu plaćanja za naplatu robe i usluga korisnicima i tvrtku za slanje obavijesti e-poštom za slanje obavijesti o narudžbama. Ove tvrtke ne zadržavaju, dijele, pohranjuju niti koriste podatke koji otkrivaju identitet u bilo koje sekundarne svrhe osim ispunjavanja vaše narudžbe i usklađene su s GDPR-om gdje to zahtijeva zakon.

Linkovi

Ova web stranica sadrži poveznice na druge stranice. Imajte na umu da nismo odgovorni za sadržaj ili prakse privatnosti takvih drugih stranica. Potičemo naše korisnike da budu svjesni kada napuštaju našu stranicu i da pročitaju izjave o privatnosti svih drugih stranica koje prikupljaju osobne podatke.

Ako smatrate da se ne pridržavamo ove politike privatnosti, trebali biste nas odmah kontaktirati putem e-pošte: support@official-esta.com