Politika dostave

Naša Pravila dostave postavljena su da vama, kupcu, objasnimo kako pružamo uslugu obrade ponuđenu na našoj web stranici.

1 Pružene usluge:

  • ESTA Visa Waiver zahtjev za unos i obradu podataka.
  • Obrada istog dana i ažuriranje statusa .
  • Dostava potvrde o autorizaciji putovanja e-poštom
  • Ažuriranje podataka o aplikaciji i provjera statusa 2 godine od primitka esta autorizacije .
  • 24/7 ESTA e-mail i telefonska korisnička podrška.

2 official-esta.com ne jamči da će prijave biti prihvaćene, mi samo obrađujemo podatke o prijavi korisnika i integriramo se u ESTA CBP sustav.

3 Kupac je odgovoran za pružanje valjanih i točnih podataka o prijavi, official-esta.com nije odgovoran za odbijene prijave zbog nevažećih ili netočnih podataka koje je dostavio korisnik.

4 Nakon slanja podataka o prijavi, official-esta.com će imati 24 sata za obradu prijave i ažuriranje statusa za kupca. Ne prihvaćaju se nikakvi zahtjevi za uslugu za dokumente potvrde odobrenja putovanja koji nisu isporučeni prije isteka 24 sata nakon što je korisnik dostavio informacije. Kupac ima pravo podnijeti zahtjev ako ne primi potvrdni dokument ili ažuriranje statusa nakon 24 sata.

5 CBP može staviti aplikacije na čekanje iz više razloga, u tim će slučajevima predstavnik službe za korisnike kontaktirati korisnika kako bi koordinirao moguće rješenje. Isti slučaj ako je prijava odbijena.

6 Ovdje pružene usluge odnose se na podnošenje ESTA zahtjeva. Trošak obrade zahtjeva uključuje sve naknade za usluge (do $77), koje ovise o lokaciji podnositelja zahtjeva. Nismo povezani s vladom ili veleposlanstvom SAD-a. Naknada za obradu uključuje 21 dolara koje dugujete vladi SAD-a za izdavanje vaše ESTA. Možete se prijaviti izravno putem https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ . Kupnjom naših usluga kupac pristaje platiti naknadu za uslugu unosa podataka i naknadu za pomoć koja uključuje obaveznu naknadu od 21$ koju plaća official-esta.com u njegovo/njezino ime Carinskoj i graničnoj zaštiti i američkoj vladi za ESTA sustavna naknada.

7 Kupac također daje izričito ovlaštenje da official-esta.com upravlja njegovim/njezinim podacima o prijavi i prijavi se u njegovo/njezino ime na CBP ESTA sustav. U skladu s našom politikom privatnosti i izjavom o privatnosti CBP-a na: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

8 Kupac potvrđuje da ima pravo i zakonsku ovlast za plaćanje dostavljenom kreditnom ili debitnom karticom. official-esta.com će naplatiti dostavljenu kreditnu karticu jednu ukupnu naknadu i neće biti odgovoran za bilo kakvo nezakonito korištenje podataka o kreditnoj sposobnosti od strane kupca.

9 official-esta.com je privatna agencija za obradu podataka ESTA aplikacija treće strane i nije ni na koji način povezana s Vladom Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon što se završi naša usluga obrade istog dana, što uključuje vikende i praznike, proizvod ćemo vam isporučiti samo e-poštom.

Toplo vam preporučamo da dodate našu adresu e-pošte orders@official-esta.com na svoju bijelu listu kako biste bili sigurni da naša adresa e-pošte neće biti odbijena zbog prepune pristigle pošte.

PDF datoteke mogu se čitati pomoću programa Adobe Reader koji je besplatan za preuzimanje

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom dostave, kontaktirajte nas putem e-pošte ( support@official-esta.com ). Odgovorit ćemo u roku od 24 sata.

Naša usluga obrade smatra se isporučenom vama kada je dostavljena putem e-pošte. Preporučujemo da uzmete ispisani primjerak odobrenja putovanja jer će neki zračni prijevoznici možda htjeti vidjeti njegovu kopiju prilikom prijave.