Politika povrata novca

Povrat novca za odbijene prijave

Ako carinska i granična zaštita (CBP) odbije vašu prijavu sa statusom "Putovanje nije odobreno", vratit ćemo naknadu za uslugu obrade koja nam je plaćena kao dio našeg jamstva povrata novca sve dok podnesete zahtjev za povrat putem elektronička pošta. U povremenim slučajevima kada vlada Sjedinjenih Američkih Država opozove odobrenje vaše ESTA autorizacije, ne možemo izdati povrat novca i preporučujemo da potvrdite svoju ESTA autorizaciju prije prijave ili rezervacije leta za Sjedinjene Države. Budući da smo privatna tvrtka i nismo povezani s državnim tijelima, naglašavamo da odluke o ulasku u Sjedinjene Države donose isključivo Carinska i granična zaštita.

Povrat novca za druge aplikacije

Ako vaša prijava nije odbijena, ali ipak želite zatražiti povrat novca iz drugog razloga, kontaktirajte nas. Uzimamo u obzir iznimne okolnosti ako se dogodi nešto što je izvan vaše kontrole i razmotrit ćemo povrat novca od slučaja do slučaja. Za više informacija pošaljite e-poruku na support@official-esta.com .

Dodatne naknade izvan naše kontrole

Naš povrat naknade za uslugu pokriva naknade koje nam se plaćaju izravno za obradu vaše prijave, a nažalost ne pokriva naknade trećih strana koje biste mogli imati, kao što su naknade za kreditnu/debitnu karticu ili naknade drugih strana uključenih u obradu vaše uplate.

Valuta

Povrati su uvijek u valuti USD. Devizni tečaj određuje tvrtka koja vam je izdala kreditnu/debitnu karticu. Nažalost, ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve razlike u iznosima povrata temeljene na fluktuacijama tečaja ili naknadama za razmjenu koje naplaćuje vaš davatelj kartice.

Obrada povrata

Svi obrađeni povrati bit će doznačeni na karticu korištenu za izvornu kupnju. Ovo je radi zaštite vaše sigurnosti i sprječavanja krađe, gubitka ili prijevare. Kako biste od nas zatražili povrat novca, kontaktirajte nas putem e-pošte sa sljedećim podacima:

  • Puno ime;
  • Razlog za traženje povrata novca;
  • Adresa e-pošte povezana s izvornom kupnjom;
  • Zadnje četiri (4) znamenke kreditne kartice korištene za kupnju.

Knjižit ćemo vaš povrat na račun vaše debitne/kreditne kartice u roku od 24 sata, a nakon što vaša banka prihvati povrat, vidjet ćete povrat na svom izvodu u roku od 3-5 radnih dana.

Ako vaš razlog za traženje povrata nije naveden ovdje ili ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s povratom, kontaktirajte nas.