Politika privatnosti

Ova obavijest o privatnosti odnosi se isključivo na podatke prikupljene putem ove web stranice. Obavijestit će vas o sljedećem:

  • Koji se osobni podaci prikupljaju od vas putem web stranice, kako se koriste i s kim se mogu dijeliti.
  • Koji izbori su vam dostupni u vezi s korištenjem vaših podataka.
  • Sigurnosne procedure za zaštitu od zlouporabe vaših podataka.
  • Kako možete ispraviti sve netočnosti u informacijama.
Prikupljanje, korištenje i dijeljenje informacija

Mi smo isključivi vlasnici podataka prikupljenih na ovoj stranici. Imamo pristup/prikupljamo samo podatke koje nam dobrovoljno date putem e-pošte ili drugog izravnog kontakta s vama. Ove podatke nećemo nikome prodati niti iznajmiti. Koristit ćemo vaše podatke kako bismo vam odgovorili u vezi s razlogom zbog kojeg ste nas kontaktirali. Nećemo dijeliti vaše podatke s bilo kojom trećom stranom izvan naše organizacije, osim ako je potrebno ispuniti vaš zahtjev, npr. za slanje narudžbe e-poštom ili obradu plaćanja.

Vaš pristup informacijama i kontrola nad njima

U bilo kojem trenutku možete odustati od svih naših budućih kontakata. U bilo kojem trenutku možete učiniti sljedeće tako da nas kontaktirate putem adrese e-pošte navedene na našoj web stranici:

  • Pogledajte koje podatke imamo o vama, ako ih ima.
  • Promijenite/ispravite sve podatke koje imamo o vama.
  • Neka izbrišemo sve podatke koje imamo o vama.
  • Izrazite bilo kakvu zabrinutost u vezi s našom upotrebom vaših podataka.
Sigurnost

Poduzimamo mjere opreza kako bismo zaštitili vaše podatke. Kada pošaljete osjetljive podatke putem web stranice, vaši su podaci zaštićeni i online i offline. Gdje god prikupljamo osjetljive podatke (kao što su podaci o kreditnoj kartici), ti se podaci šifriraju i šalju nam se na siguran način. To možete provjeriti traženjem zatvorene ikone lokota na dnu vašeg web preglednika ili traženjem “https” na početku adrese web stranice. Iako koristimo enkripciju za zaštitu osjetljivih informacija koje se prenose online, vaše podatke štitimo i izvan mreže. Samo zaposlenici kojima su informacije potrebne za obavljanje određenog posla (na primjer, naplata ili služba za korisnike) imaju pristup osobnim podacima. Računala/poslužitelji na kojima pohranjujemo osobne podatke čuvaju se u sigurnom okruženju.

Narudžbe

Od vas tražimo obvezne podatke kako bismo dovršili svoju narudžbu u skladu s našim Uvjetima i odredbama. Ove informacije se ne koriste u marketinške svrhe. Da biste nam predali narudžbu, morate dati osobne, kontaktne, putne i biometrijske podatke (kao što su vaše puno ime, datum rođenja, adresa, adresa e-pošte, podaci o putovnici, plan puta itd.), kao i financijske podatke (kao kao broj vaše kreditne kartice, datum isteka itd.). Ako budemo imali problema s obradom narudžbe, koristit ćemo vaše podatke za kontakt kako bismo stupili u kontakt s vama.

Kolačići

Kolačići su tekstualne datoteke smještene na vaše računalo za prikupljanje standardnih podataka internetskog dnevnika i informacija o ponašanju posjetitelja. Ove se informacije koriste za praćenje korištenja web stranice posjetitelja i za sastavljanje statističkih izvješća o aktivnostima na web stranici. Korištenje kolačića nije povezano s bilo kakvim osobnim podacima na našoj stranici. Ova stranica koristi dvije vrste kolačića; analitički kolačići i kolačići stranice. Kolačići stranice su bitni za obradu vaše narudžbe i korištenje web stranice. Možete isključiti analitičke kolačiće tako da posjetite sljedeću poveznicu:

Ostale web stranice

Koristimo tvrtku za obradu plaćanja za naplatu robe i usluga korisnicima i tvrtku za slanje obavijesti e-poštom za slanje obavijesti o narudžbama. Ove tvrtke ne zadržavaju, dijele, pohranjuju niti koriste podatke koji otkrivaju identitet u bilo koje sekundarne svrhe osim ispunjavanja vaše narudžbe i usklađene su s GDPR-om gdje to zahtijeva zakon.

Linkovi

Ova web stranica sadrži poveznice na druge stranice. Imajte na umu da nismo odgovorni za sadržaj ili prakse privatnosti takvih drugih stranica. Potičemo naše korisnike da budu svjesni kada napuštaju našu stranicu i da pročitaju izjave o privatnosti svih drugih stranica koje prikupljaju osobne podatke.

Ako mislite da se ne pridržavamo ove politike privatnosti, trebali biste nas odmah kontaktirati putem e-pošte: support@official-esta.com